Product image

Fyll ut din e-post for å sende handlelisten

Flisnyheter 2022!

Hjertet vårt banker litt ekstra for fliser!

I vår nye katalog legger vi til flere nye fliseserier i granittkeramikk, hvor flere av seriene er inspirert av naturstein. Et hett tips er nyhetene Sunnan og Gimle, som begge har 3D-effekt. Denne effekten gjør at du opplever den myke glatte følelsen samtidig som du tydelig kjenner fine detaljer som små ruheter – akkurat som i ekte stein!

Les om våre tips innen flisvalg og la deg inspirere av alle miljøbilder.

God lesning!

ATTITYD!

Ja, en av våre nyheter heter faktisk det! Granittkeramikk som stikker ut haken for å få oppmerksomhet. Livlig og dramatikk er det du får. Ingen blir lei av denne serien og hvem husker forresten en feiging?

 

 

Attityd Grå 60X120 379612 Insta

Bak scenen.

En snørik morgen i februar pakket vi bilen og dro til @glasetshuslimmared for å fotografere forsidebildet vårt til den nye Tile & Tiles-katalogen 2022. Atmosfæren og følelsen inne i veggene deres var akkurat det vi ønsket å fange på bildet vårt.

Vi i Golvabia jobber mye "in house" og fotograferer miljøene på produktene våre så mye som mulig. Dette for at du som kunde skal kjenne igjen produktene i et skandinavisk hjemmemiljø.

SUNNAN & GIMLE tilbyr dimensjonale nyheter.

En ny teknologi som skaper en realistisk preging av detaljene i mønsteret. Denne teknologien som vi kommer så nær naturstein du kan. Overflaten i disse seriene er halvpolert og har en jevn, behagelig følelse.


Se serien Sunnan (På bilden t.h)

Se serien Gimle

Sunnan Almond 379022 Miljö Close

GLACIÄR

Marmorert plate som gir et mykt inntrykk med sine velbalanserte farger og mønstre. Serien er tilgjengelig med både matt og polert overflate. Kombiner gjerne med polert på veggen og matte på gulvet for sklisikkerhet.

Glaciär Greige 60X60 Insta
Gimle Ivory 378923 Miljö Badrum Close

Finn alle NYHETER
i butikken.