Product image

Fyll ut din e-post for å sende handlelisten

Nyheter 2023 Moodboard Ovan

Flisnyheter 2023

Inspirerende nyheter i sortimentet

Fliser gir muligheten til å realisere ideene dine! I løpet av året slipper vi flere nye varer, og vi er sikre på at de vil bli like store favoritter hos deg som hos oss. Det som snakker mye til oss er de jordnære, litt varmere fargetonene, og de naturlige årene. 

Vi er også inspirert av fargene i flisutvalget, og serien SHAPE og PIGALLE inviterer deg til uendelige muligheter til å skape et unikt resultat. 

SHAPE

Stående, liggende, blandet eller hver for seg, Shape er en moderne stilig fliseserie med stabilt format. Utforsk de effektive mulighetene til flisen, og innse at den kan passe inn i mange forskjellige rom i huset. Denne flisen følger fargetrendene, men har også en leken base.

Gå til hele serien her

Woodline

Et veggdekor med følelsen av ribbpanel. Denne serien markerer rommet med et inntrykk av luksus og skarpe linjer som fortsatt føles naturlige. Tre behagelige toner av lønn, eik og valnøtt.

Gå til hele serien her

MOJAVE

En vakkert marmorert blank plate i varme sandtoner gir badet ditt et behagelig og elegant utseende. Velg mellom to farger; Jord og sand.

Serien er også fin å kombinere hvis du ønsker å lage en fondvegg med en av fargene sammen med for eksempel en base av Umbria.

 

 Gå til hele serien her

Mojave 301402 Lösplatta

MONTI

En serie som passer fint inn i det skandinaviske hjemmet. Mønsteret minner om rå betong og gir en fin base for alle rom i hjemmet. Fargetoner i naturens farger som gir en nøysom og elegant stil.

 

Gå til hele serien her

Monti Earth 301713 Vardagsrum Liggande

ETNA

En unik plate for de som leter etter en varm, elegant følelse. Vi kaller overflaten på platen "Worn". Dette gjør at den gir et slitt inntrykk ved å være glatt og myk. Overflaten har spesielle grafiske detaljer som også merkes når du tar på den. Bare én farge i denne serien, men den matcher både den varme og kjølige fargeskalaen. En unik plate!

Gå til hele serien her

RIONE

En serie med klassisk steinlook. Det unike med denne serien er de unike fargevalgene til flisene. Trendy toner som skaper gulv og vegger med designfølelse.

Gå til hele serien her

UMBRIA

Flisen Umbria er en granittkeramikk som tilbyr en fascinerende tolkning av det klassiske terrazzomønsteret. Utvalget i serien er sjenerøst i både format og farge, og sammen med naturlig monotone nyanser av grunnfliser kan du kreativt leke deg med den beste kombinasjonen for ditt bad, gulv eller kjøkken.

Gå til hele serien her

CAPELLA

Capella er en flis med stein-utseende med et forsiktig design. En flis som gir en følelse av ekte stein, men med enkelt vedlikehold. Velg mellom den litt kjøligere sølvtonen eller de varme traventino- og cotto-variantene. Serien er en del av vårt Grand Selection-konsept, som gir deg muligheten til å velge det formatet som passer deg best.

Gå til hele serien her

PIGALLE

Pigalle er en flis med trygge dype nyanser i to forskjellige størrelser. Å velge en flis i tonene Curry eller Grape akkurat nå gjør deg til en modig trendsetter, uten at du går lei av resultatet i mange, mange år fremover. Eksperimenter med flisen på 6 x 25 cm ved enten å flislegge den vertikalt eller horisontalt. For en mer grafisk effekt, legg den i et fiskebeinsmønster. Pigalle finnes også som stavmosaikk i alle farger. Serien har en matchende liste over passende skjøter for hver variant. 

Gå til hele serien her

Gimle Ivory 378923 Miljö Badrum Close

Finn alle NYHETER
i butikken.