Product image

Fyll ut din e-post for å sende handlelisten

IMG 6286 SV

30 års erfaring med MODERNE TREGULV

Golvabia er i dag den mest erfarne produsenten av moderne tregulv i Sverige. I vår fabrikk i Anderstorp - Småland produserer vi et bredt utvalg av tynne tregulv: Lightwood og Maxwood, samt hybridgulv med vinyloverflate: Maxwear. Vår reise med moderne tregulv startet tilbake i 1993 da vi bygde en ny fabrikk i Anderstorp med mål om å produsere tynne gulv. Det var et resultat av flere års utviklingsarbeid og en rekke prototyper for å finne det optimale gulvet.

Personal 93

I løpet av slutten av 1980-tallet vokste markedet for laminat- og tregulv betydelig, og det var en sterk trend med disse gulvtypene. Sverige hadde allerede etablert seg som et land med flere fremtredende produsenter innen laminat- og tregulv på slutten av 1980-tallet og Golvabias eier, Kjell Andersson, forsto at det var viktig for Golvabia å ha en løsning for denne typen gulv. Med den økende populariteten og den sterke konkurransen i Sverige blant disse gulvmaterialene, innså han at import ikke var et alternativ for Golvabia. Kjell bestemte at det beste alternativet var å etablere sin egen, nye gulvproduksjon i Anderstorp.

93 95 No

Starten var eventyrlig, det var en ny type gulv med rask utvikling av både materialer og produksjonsteknikker drevet av sterk markedsetterspørsel. Golvabias lange erfaring innen gulv, og vår nære kontakt med våre forhandlere gjorde at vi kunne ta aktiv del i utviklingen. Allerede i 1995 startet eksportvirksomheten og vi solgte gulv til kunder over hele Europa. Hele tiden ble det utviklet nye produkter for å møte behovene og preferansene til nye kunder. Serien er utviklet med forskjellige farger, mønstre og overflatebehandlinger.

Flere ganger har vi måttet bygge ut fabrikken vår for å møte den økende etterspørselen etter gulvene våre. Hele tiden for å få plass til flere maskiner, og for å følge med på den teknologiske utviklingen, har vi investert i automatisering som skaper kapasitet til å produsere enda bedre kvalitet. Vi ønsker at våre kunder skal få mest mulig for pengene.

2007 20118 No

"Vi fortsetter å utvide og investere i produksjonen vår i Anderstorp, Småland."

 

Golvabias ambisjon om å utvikle løsninger som skaper verdi for våre kundene, gjorde at vi var et av de første selskapene som implementerte Välinges klikksystem 5G® allerede i 2007. Siden den gang har vi hatt 5G klikksystemer på alle produktene våre. Lettleggingsprodukter sparer tid for den profesjonelle installatøren og garanterer gode resultater for alle som legger våre gulv.

2020 No

I dag har Golvabia en svært moderne gulvfabrikk hvor fokus de siste årene har vært å skape en automatisert fabrikk med et meget godt arbeidsmiljø og lavt energiforbruk.

I Småland er vi ikke kjent for å sløse, vi har ett minimum med sløsing av råvarene våre, og bruker sagflis fra produksjon til å varme opp lokalene våre. Våre investeringer skaper ikke bare effektivitet, men samtidig slitesterke gulv. Et konkret steg i den retningen var da vi i 2020 valgte å Nordisk-sertifisere vår populære gulvserie, Maxwood. Denne anerkjennelsen er noe vi er veldig stolte av og den bekrefter at vi er på rett vei.

Vår satsing på bærekraft og kvalitet har ikke stoppet der. Vi fortsetter å utvide og investere i produksjonen vår i Anderstorp, Småland. Med våre erfarne medarbeidere som har spisskompetanse innen gulv, kan vi fortsette å vokse og produsere gulv som er perfekt tilpasset skandinaviske hjem. Akkurat som vi har gjort siden 1949!

Personal Trägolv 2023 SV