Product image

Fyll ut din e-post for å sende handlelisten

Om oss

I Golvabia tror vi på et hjem med stilsikre og bevisste valg av materiale og form. Vi skaper derfor et produktsortiment som kjennetegnes av skandinavisk design og svensk kvalitet, som egner seg for både hjem og offentlige miljøer.

Sortimentet vårt omfatter i dag tregulv, tekstilgulv og fliser, noe som gjør at vi har et av de bredeste sortimentene på markedet. Vi har ca. 800 forhandlere rundt om i Sverige og Norge.

Tregulvene produserer vi fremdeles selv i vår fabrikk i Anderstorp i Småland. Her ligger også hovedkontoret og lageret vårt, akkurat som for 70 år siden. 

IMG 9753 2

Vår misjon

Vi skaper et velkomponert utvalg av gulv til ditt hjem med et tidsriktig sortiment med stilsikker design. Farge, form og funksjon går som en rød tråd gjennom hele produktutvalget vårt. Vi hjelper deg med å skape uendelige muligheter og helhetsløsninger der man kombinerer forskjellige gulvmaterialer i ditt hjem.

Resultatet blir solide og smarte produktvalg for hele huset.

Concrete 60X60 Hemsida

En reise som har vart i 70 år.

Året var 1927 da Ivar Andersson, bare 19 år gammel, dro tvers over Atlanteren for å prøve lykken i det forjettede land i vest. Allerede på plass i Hartford i Connecticut ventet onkelen Manne med et nytt yrke i tankene: parkettlegger. Samtidig som Ivar lærte seg kunsten å legge vakker parkett, så begynte en idé å spire. Ved hjemreisen til Sverige var planen klar: Ivar skulle starte en bedrift innen gulvbransjen.

Det er gått noen år siden Golvabia ble grunnlagt i Anderstorp i Småland i 1949. Men, vi finnes her fortsatt. Både kontorene, lageret og fabrikken. Vi har vokst fra å tilby parkettlegging og gulvinstallasjon, til i dag å fungere som gulvgrossist og gulvprodusent. Familien bak selskapet har også vokst. I dag driftes Golvabia av tredje generasjon, nærmere bestemt Victoria og Roger Davidsson.

Hos oss i Golvabia går kunnskap, kvalitet og design hånd i hånd. Vi jager ikke etter kortsiktige trender. Vi tror på langsiktig design og holdbare gulv som blir en del av livet – den herlige reisen som pågår i våre skandinaviske hjem. Vi vet av erfaring. Vår reise begynte for 70 år siden, den dagen da Ivar kom hjem.

Fam Davidsson