Product image

Fyll ut din e-post for å sende handlelisten

DITT TEPPE
skreddersys i vårt atelier.

Tekstil er det opplagte valget når man vil ha det behagelig og koselig. Det demper også lyden. Tekstil på gulvet er et svært godt alternativ når det gjelder komfort, gitt riktig sammenheng og kvalitet.

I vårt brede sortiment av tepper kan du finne noe til enhver smak, fra stramt og edruelig til vågalt og personlig!

I vårt atelier syr vi etter dine mål. Angi bredde og lengde, eller diameter om det gjelder et rundt teppe. Teppene våre har en standardbredde på 400 cm.

Personal Textilställ Färg Nära
Skisser Placering Av Matta Matgrupp Rektangulärt Bord Mörk

Kanter

For frittliggende tepper anbefaler vi at teppet kantes. Det gir teppet et elegant og velstelt utseende. Dessuten forlenger man levetiden siden teppet ikke revner, og det beholder dessuten formen sin.

Mange av teppene våre kan matches med et fint kantbånd, og de fleste kan kantsys. Her forklarer vi forskjellen mellom de to metodene.

KANTSØM
En kanting i form av garn som sys i 1 cm bredde rundt kanten på teppet. Finnes i mange forskjellige farger og gir en slitesterk avslutning på teppet. Vi har mange fine kantsømsgarn i en rekke farger som vi matcher
til fargen på ditt teppe.

BÅNDKANTING
Kantbånd rammer inn teppet og gjør det ekstra slitesterkt. Bryt av med en markert farge eller velg en nyanse nær teppets tone for å få en mer diskré kant.

Bredde 55 mm
Kvalitet: 100 % bomull.
Antall farger: 17

Bredde 12 mm
Kvalitet: 100 % bomull.
Antall farger: 3

Kantning 1 (1)
Avalon Mole 237596 Ovan

Ekstra myk

Wellington Greige 239735 Ovan Svarta Bord

Naturnært

Ull
Mölle Creme 236642 Veranda Ovan Hörn 2

Elegant

Ritz Prestige 237093 Silver

Stilrent

Sisal Mandel 234414 Trappa

Robust

CS Stripe Grön 239103 Grafit 10 Svart 08 Miljö

Funksjonelt

Textilgulv

Inspirasjon til en mykere tilværelse.

Bla gjennom katalogen vår for å finne stilen på teppet du leter etter. Vi presenterer levende velourtepper, men luksuriøs tetthet i haugen. Det både klassiske og trendy ullteppet, men også slitesterke tepper for hotell og kontor.

 

Textilkatalog Ovan

Teppefliser
– Letthåndterlig transport og installasjon.

 

Teppefliser er letthåndterlige både når det gjelder transport og installasjon. En forskjell sammenlignet med vegg-til-vegg-tepper er at man kan skifte ut skadede eller flekkete fliser hvis ulykken skulle være ute.

Teppefliser gir også mulighet til å forme utseendet på teppet gjennom mønsterlegging og forskjellige farger. Vi har også to kolleksjoner som egner seg for hjemmemiljø, perfekt for soverommet.

CS Solid Nougat 239012 Miljö
Mattor Olikaformat Tavellist

Pleieråd; Installasjon