Product image

Fyll ut din e-post for å sende handlelisten

PLEIERÅD

Tekstilgulv er lette å vedlikeholde og holder lenge hvis man har regelmessige rutiner for rengjøring og pleie. Den enkleste måten å ta vare på et teppe på er å hindre at det blir skittent, det vil si at det er passende tørkematter ved inngangsdøren, samt at man ikke går inn med skitne sko og regelmessig støvsuging.

Hvis du skal velge teppe, spør gjerne personalet i butikken hvilket teppe som passer til plassen det skal plasseres i. Kreves et teppe med høyere slitasjeklasse, eller er det bare komfort du er ute etter?

På alle kolleksjoner kan du se hvilken slitasjeklasse teppet har og om det tåler for eksempel kontorhjul, eller installasjon i trapp eller kjeller.

LAST NER hele pleieinstruksjonen vår her

LAST NER hela vår skötselanvisning OBJEKTMILJÖ här

Camelot Sand Vardagsrum 2 238439

TIPS VED FLEKKER

Det er fort gjort å søle noe på teppet ditt! Her i videoen får du våre beste tips til hvordan du fjerner en kaffeflekk på et velurteppe.

Det viktigste du bør tenke på er å takle en flekk på riktig måte avhengig av hva det er du søler. Generelle råd er:

  • Prøv å fjerne flekker så snart som mulig.

  • Prøv alltid flekkfjerningsmiddelet på en bortgjemt del av teppet for å se om teppet tåler middelet.

  • Du må aldri gni når du prøver å fjerne en flekk, fukt i stedet flekken. Når flekken er fjernet, børster du opp teppeluggen der flekken har sittet, mens teppet fremdeles er fuktig.

  • Bruk gjerne en hårføner på svak varme, da får fibrene lettere tilbake formen sin.

  • Hvis du føler at teppet trenger en vask, kan du ta kontakt med proffer på dette området.

LAST NER vår instruktion för fläckborttagning här

INSTALLASJON OG VEDLIKEHOLD

Pass alltid på at du velger riktig teppe på riktig sted. Du kan enten søke etter den informasjonen i filtervisningen under Tekstilgulv, eller lese den på den respektive serien.

  • Hvis du har et spesiallaget teppe, roter det regelmessig for å fordele slitasje jevnt over hele overflaten. Dette kan forlenge levetiden til teppet og forhindre ujevn slitasje.

  • Direkte sollys kan falme farger og føre til at fibrene i teppet brytes ned raskere. Prøv å unngå å plassere ditt tilpassede teppe i direkte sollys eller bruk gardiner eller persienner for å redusere eksponeringen.

  • Hvis teppet ditt blir vått av søl eller rengjøring, tørk opp fuktigheten så raskt som mulig med en myk klut eller tørkepapir. Ikke la vannet ligge på teppet for lenge, da dette kan forårsake skade på fibrene.

Auckland Blyerts 237624 Sovrum Snettovanifrån