Product image

Fyll ut din e-post for å sende handlelisten

Teppefliser
- Funksjon, design og enkel installasjon

Med tekstilfliser er det rom for å eksperimentere. Skap et unikt utseende med mønsterlegging i forskjellige farger, mens håndtering av både installasjon og transport blir enkel ettersom teppeflisene kommer i stykker på 50 x 50 cm.

En fordel i motsetning til heldekkende tepper er at du kan erstatte skadede eller flekkede fliser dersom uhellet er ute. Praktisk løsning for kontorer, hoteller og prosjekter med større gulvflater.

Golvabia har flere kolleksjoner av tekstilfliser for offentlige miljøer, men også kolleksjoner som passer for hjemmemiljøer, perfekt for soverommet.

Textilplattor

INSTALLATION

Standardmål på fliser er 50x50cm og pakken inneholder mellom 3-5m2 avhengig av serie. Med andre ord ingen problemer med å komme seg opp en smal trapp eller heis.

Installasjonsmuligheter:

  1. Fulllim flisene for best resultat.

  2. FLEXLOCK
    Det innovative Flexlock-systemet er det perfekte alternativet sammenlignet med den tradisjonelle metoden der man hellimer flisene. Flexlock er et ark med lim på den ene siden. Flexlock plasseres i hjørnet av flisene, med limsiden mot baksiden av flisen, og låser dermed sammen flisene med hverandre til et flytende gulv, helt uten noe lim.

    Last ned leggeinstruksjoner her →

Delta Square 239927 Antracite Kontor Liggande