Product image

Fyll ut din e-post for å sende handlelisten

Maxwood

Vårt eksklusive tregulv der følelsen av tre er tydelig i både mønster, overflate og format. Det vakre utseendet kompletteres med en komfortabel bakside i kork. Det perfekte alternativet i et miljø med tøffere påkjenninger siden vi bruker åtte lag lakk. Maxwood produserer vi i tre forskjellige formater:

1190x195mm
1800x190mm
1800x235mm

Vårt Maxwood er nå også svanemerket! Noe vi er ekstra stolte over.

 

Maxwood Lodge Ek Natur 136842 Ovan2

Lightwood

Et gulv av ekte tre med naturens skjønnhet og komfort. Bare 7,5mm tykt, og med den nyeste klikkskjøten er det lett og raskt å legge uten at man trenger å justere terskler, lister og dørfôr. Passer i alle hjem der moderne 
design er en viktig innredningsdetalj.

Lightwood Profil 2021
Avsyning lång bräda

Hvorfor produserer vi gulvene selv?

IMG 0720 Edit

Konstruksjon

Kontroll trägolv

Overflate | Sortering | Mønster

Klick

Enkel installasjon med 5G®-klikksystem

Kjente og gode gulv siden 1949

Gulvene våre produseres i de mørke skogene i Småland, og er beregnet på nordiske forhold og basert på naturlige, nøye utvalgte råvarer. De produserer av erfarne fagfolk med dyp kunnskap om tre som råvare og gulv som produkt. Det garanterer tregulv med høy kvalitet som du kan glede deg over i mange år fremover.

Hos oss går kunnskap, kvalitet og design hånd i hånd. Vi jager ikke etter kortsiktige trender. Vi tror på en langsiktig designtekning og bærekraftige gulv som blir en del av livet. Kravene til kvalitet er like høye som den nedarvede respekten for skogen som råvare.

Maxwood XLW Ek Unique Macchiato 137138 Close
Maxwood Lodge Ek Unique Naturvit 136843 Vardagsrum

Pleieråd