Product image

Fyll ut din e-post for å sende handlelisten

Overflate

Alle tregulv fra Golvabia har en overflate av høy kvalitet som gir gulvet lang levetid og gjør det lett å vedlikeholde. Vi har tre forskjellige typer overflater, og alle våre lakker er naturlige frie for løsemidler, formaldehyd og isocyanat. 

Gulvene våre byr på en strukturbørstet overflate, noe som fremhever treets naturlig ådring ekstra tydelig. Det gir en vakker og rustikk karakter.

Vårt naturmatte lakk minner om en naturlig eller oljet treoverflate. Dermed trer de forskjellige tresortenes særegenhet og naturlige karakter frem. Gulvet blir slitesterkt og enkelt å vedlikehold.

Eik og ask er lett å gi en hvit eller annen fargetone gjennom å lasere gulvet. Ved laseringen tilsetter vi pigment i det første lakklaget som vi forsiktig børster inn i treet for å få en vakker lasert struktur på gulvet uten å ta vekk trefølelsen fra gulvet. Deretter lakker vi det som andre gulv.

Maxwood Lodge Ek Natur Naturvit 136844 Matbord Ljust Ovan

Mønster 

Tregulvene finnes i fire forskjellige typer mønstre

PLANKE/LODGE: Lodge, eller 1-stavs som det også kalles, viser et tregulv på den mest naturlige måten. Gulvet har dessuten en fas på langsiden som ytterligere forsterker utseendet på bordene.

2-STAVS: Et populært parkettmønster med litt større staver som gir et elegant og harmonisk utseende. Passer bra til både større og mindre flater.

3-STAVS: Det klassiske parkettmønsteret. Opprinnelsen til mønsteret er at man tok små trebiter til gulvet
for å kunne bruke de større bordene til
møbler og annet. Gulv med 3-stavsmønster har en fin naturlig variasjon i farge og struktur.

SKIPSGULV: Et mønster med en svart notlist som gjør at gulvet får det samme utseendet som gulvet på et skipsdekk. Utseendet kom av at man tettet mellom hver dekksplanke for at ikke vann skulle renne igjennom. Notlisten på skipsgulvene våre er frest og malt under lakken og krever ikke noe ekstra arbeid i forbindelse med installasjon.

Träplank Mönster Olika Höjd

Sortering

UNIQUE
En livlig, naturlig sortering. Rikelig med kvister som også kan være sparklet.

NATUR
En rolig, naturlig sortering i harmoniske farger. Spredte friske
kvister som gir et naturlig utseende. Ingen sparklinger.

Maxwood XL Ek Natur Elegant Grå 137045 Kök2

Komfort

Et godt gulv har ikke bare utseende og slitestyrke, det har også følelsen av komfort.
Derfor har vi naturkork på baksiden som gir behagelig varme og demping til gulvet. Et ferdig underlag med lyddempende egenskaper.

Kork Underlag Harmoni Close