Product image

Fyll ut din e-post for å sende handlelisten

Omslagsbild Keramikkatalog 2023 Webb

HJERTET VÅRT
banker litt ekstra for fliser.

Hvorfor bør man velge fliser?

Når du velger materiale til hjemmet ditt, står som oftest fliser øverst på listen. Det er vakkert og tidløst, samtidig som det gir et levende inntrykk og bringer følelsen av natur inn i rommet. Keramikk kan gi mulighet til å virkeliggjøre dine ideer om både stil og funksjon, derfor er vi litt ekstra omhyggelige når vi velger ut sortimentet vårt.

Flis er et materiale som holder i flere generasjoner og er derfor bedre for miljøet. Kort sagt er fordelene:

– Tåler slitasje
– Lettstelt
– Øker husets verdi
– Vakkert og trendy
– Vedlikeholdsfritt
– Bærekraftig

 

Personal Klinkerställ Färg

Forskjellen mellom kakkel og klinkerfliser.

GRANITTKERAMIKK
Størsteparten av sortimentet vårt er nå for tiden granittkeramikk. Teknikken gjør at flisene får svært lav vannabsorpsjon – under 0,5 %. Dette innebærer at flisen blir frostsikker og får svært høy slitestyrke. Med sine gode egenskaper mot slitasje egner disse flisene seg for offentlig miljø med høy belastning. Tykkelse ca. 8–10,5 mm.

KAKKEL
Legges på vegg innendørs. Overflaten er glasert i matt eller blankt. Tykkelse ca. 5–10 mm avhengig av størrelsen på flisen.

KLINKERFLIS
Legges på både gulv og vegg, har forskjellige slitasjeklasser og kan være frostsikre. Tykkelse ca. 6,5–10,5 mm.

MOSAIKK
Små fliser som legges på nett som danner et ark. Egner seg å legge som kjøkkenflis, fondvegg eller i dusjfallet. Tykkelse ca. 4 mm.

Se Byggkeramikrådets film om forskjellene.

Canova Arabecato 369411 Miljö Stol

Grand Selection
– Store formater for store drømmer.

Grand Selection er navnet på et sortiment 
av fliser i store formater. Store formater er en designtrend som har vokst frem de siste årene. Man bruker store fliser på gulv og følger ofte opp med samme fliser på veggen.

I Grand Selection-sortimentet er alle produkter laget i granittkeramikk, et sterkt materiale som er lett å pleie, til forskjell fra naturstein som ofte krever regelmessig vedlikehold.  De fleste av disse flisene har sagede kanter som gir et eksklusivt uttrykk, og granittkeramikkens egenskaper har gjort den til en favoritt i både kjøkken og bad.

 

 

3D Shape – Nyhet!

Se, kjenn og opplev følelsen av den myke, glatte steinen samtidig som du føler detaljer som små ujevnheter som finnes i ekte stein. Med ny teknologi kan man skape realistisk preging av detaljene i mønstre som ikke bare synes, men også kjennes ved berøring. Med denne teknikken kommer man så nær naturstein som man kan. Det som tar naturen flere tusen år å forme, produseres i dag på noen timer. Nå trenger vi ikke å sløse med naturens ressurser når vi kan bruke moderne teknologi.

En av våre nyheter er serien Gimle. Du finner 3D-logo på de seriene som har denne teknikken.

Gimle

Størrelse  |  Overflate  |  Farge  

Hvordan oppnår du ønsket resultat i valgene dine? 

Oppussing krever gjennomtenkte avgjørelser, og tanken er at resultatet skal tåle også øyets slitasje i mange år. Format, overflate og fargesammensetning kan til sammen skape ditt favorittrom. Hvis du ønsker litt hjelp med tips til hvordan du bør tenke under oppussingen, så kan du klikke videre her.  

Arktis Grön 377615 05 Miljö V.Rum Detalj

Mix & Match

Vi lanserer konseptet Mix & Match! Det er tre serier av granittkeramikk som er blitt fargekoordinert for å passe ekstra godt sammen. Muligheten til å kombinere forskjellige karakterer av fliser skaper spennende uttrykk i hjemmet.

GLACIÄR – Marmorert flis som gir et mykt uttrykk med sine velbalanserte farger og mønstre.

 

TUNDRA – En flis som er rolig, men med egen karakter, og som med fordel kan kombineres med Glaciär eller Polar for å skape balanse mellom livlig og rolig.

 

POLAR – En klassisk lys og nøktern marmor, stilfull som alltid. Velg mellom matt og polert.

Profil Keramik
Arktis Ljusgrå 377612 02 Vit 377611 Miljö Butik

Pleieråd og rengjøringstips

Hvordan gjør man det?

Du kan legge dine egne fliser!

Det finnes likevel visse regler for forskjellige typer rom når det gjelder fliselegging. For å få fullstendig og oppdatert informasjon om hvilke regler som gjelder for legging av fliser, kan du ta en titt på Byggkeramikrådets hjemmeside. Byggkeramikrådet (BKR) er den svenske bransjeorganisasjonen for fliser og fliselegging.

Golvabia samarbeider med Mapei , som er verdensledende på lim og fuge.

Plattsättare Svartvit

Ta med flisene ut.

Golvabia har et bredt sortiment med klinkerfliser som egner seg for legging utendørs. De er 20 mm tykke og er det beste alternativet for legging av fliser utendørs på betong. Noe som er svært populært, er å kombinere samme type flis både inne og ute. Da legger man den vanlige tykkelsen inne i huset og deretter 20 mm-tykkelsen ute for best mulig holdbarhet. På den måten binder man sammen gulvene og får en fantastisk helhet. 

Milano City Silver 364702 Hillestorp Oas