Product image

Fyll ut din e-post for å sende handlelisten

Maxwear Ek Coffee 116120 Vardagsrum Liggande 3

Anna & Fredriks drømmehus - dekorert med Maxwear

HVEM BOR HER?
Anna 47år, chefssekreterare
Fredrik 48år, VD
Douglas 13år
Siri 11år.

 

Maxwear er en attraktiv kombinasjon av myk følelse og slitestyrke. I ett og samme materiale forenes ekstrem motstandsdyktighet med en slitesterk og behagelig komfort. Familien Jensen har valgt Maxwear Ek Coffee til hele huset sitt, en smakfull kombinasjon av design og funksjon.

På en fantastisk naturtomt, like utenfor Linköping, ligger den nybygde Villa Skogslätten. Et 190 m2 stort svart ladehus med to vinklede sider som har en innbydende nærhet til åpent jordbruksland, en lett skyggefull skogslund og fjellpartier som er knyttet til husets egen uteplass.

Å bygge sitt eget var egentlig ikke Anna og Fredriks drøm, men da boligmarkedet så ut som det gjorde og de ikke fant et hus som passet dem, var det dette som sto igjen, å bygge selv.

I juli 2023, litt mer enn to år fra oppstart, sto huset, sammen med garasje, basseng og et 270 kvadratmeter stor terrassedekke, ferdig.

Anna Skogslatten Quickfix

"Vi elsker virkelig Maxwear, det er et mykt gulv med en fin tekstur som gjør det veldig behagelig å gå på, selv barbeint!"

 

– Å se huset vokse fra idé til tegning, og så ferdig hus, synes jeg har vært det morsomste med husbyggingen. Veien har ikke alltid vært jevn og absolutt har vi støtt på utfordringer, men nå er det endelig på tide å nyte resultatet, sier Anna.

Materialvalgene i huset er gjennomtenkte, hver ting har sin plass og huset overrasker med sin romslighet og romfordeling.

 

Maxwear Ek Coffee 116120 Gång Ovan Close Liggande

Myk slitestyrke, solid komfort.

– Vi er mest fornøyd med husets stue, kjøkken og spiseplass. Det sammen med vårt fantastiske gulv Maxwear Ek Coffee som er i hele huset. Vi visste fra starten at vi ville ha et mørkebrunt gulv og faktum var at vi gikk rett på gulvet ved en tilfeldighet på den første inspirasjonsturen til jernvarehandelen. Vi gjorde mye research på Golvabias Maxwear, og fant ut at gulvet var både rimelig og av høy kvalitet. Vi var rørende enige om at dette var akkurat gulvet vi ønsket oss!

Vi elsker virkelig Maxwear, det er et mykt gulv med en fin tekstur som gjør det veldig behagelig å gå på, selv barbeint! I tillegg til å være vakkert å se på, er det slitesterkt og demper lyd, noe som er bra når du har et hus med åpne rom og stor takhøyde. Gulvet har virkelig gått over forventningene våre, sier Anna.

Husets fargevalg er ellers varme, duse toner av beige, brunt og mykt brutt hvitt. Materialvalget gjør at huset føles varmt og koselig. Absolutt et drømmehus!

 

Vurderer du også Maxwear?

Maxwear er gulvet for deg som vil ha den høyeste slitasjestyrken & uslåelig komfort! Den egner seg perfekt i husets mest utsatte rom: kjøkken og gang. Skjøtene er også beskyttende impregnert for å motstå vann på en bedre måte og takket være korken på baksiden får du et roligere miljø. Når du legger Maxwear i hjemmet ditt, har du et gulv som tåler alle hverdagens prøvelser og gir en behagelig tilværelse i mange år fremover.

Maxwear Ek Coffee 116120 Fönster Stående