Product image

Fyll ut din e-post for å sende handlelisten

IMG 2922 Test

Golvabia i butikk:
Colorama Norrköping


Vi blir møtt av rause flater og en godt planlagt utstilling når inngangen åpnes til Colorama Norrköpings nye lokaler på Platinagatan 1 i Norrköping. En lys og innbydende butikk i to etasjer, som tilbyr valgmuligheter og kompetanse når det kommer til hele boligen.

Vi har avtalt møte med deres salgssjef for forbrukerbutikken, Susanne Abrandt.

– Jeg har jobbet i Colorama Norrköping i litt over 2 år og mitt første oppdrag var å pro sjektlede hele butikkflyttingen til disse lokalene sammen med eier Peter og en kollega. Butikken er magisk, og alle som besøker oss blir overrasket over hvor stort og fint vi har det. Mange forstår fortsatt ikke hvor utrolig mye vi har i vårt sortiment. Vi har alt til hele hjemmet og mye mer.

Den forrige adressen begynte å bli overfylt, og selskapet var klar for nye utfordringer og ekspansjon. Flyttingen til ny adresse har betydd mer enn dobling av arealet, og muligheter for en større utstilling av blant annet bad og fliser.

– Kundene vil bli lenge hos oss. Målet vårt var å skape en oase hvor folk ønsker å henge med oss og stadig bli inspirert. Vi har virkelig flatene, og lokalene gjøres ofte om.

Colorama Norrköping Susanne
Klinkerställ Coloramanorrköping Test

SSP 1349 Test

Selskapet har over 100 år på bak seg, og samarbeidet med Golvabia har pågått så lenge de kan huske, sier Susanne, og forholdet er godt.

– Vi synes at Golvabia er tilstede, og har et høyt engasjement uansett problemstilling. Servicen er meget høy hos dere, noe som passer oss godt da vi jobber på samme måte. Dere tar ansvar og gir oss utfordringer som vi vokser på sammen. Kvaliteten er høy, og dere har noe for enhver smak.

Oversiktlige gulvutstillinger og attraktive installasjoner i entréetasjen, gjør det enkelt for kunden å se utvalget, men også å la seg inspirere. Vi spør Susanne hva de føler kundene satser mest på i boligen akkurat nå?

– Det er fortsatt maling og tapetsering som gjelder. Stadig flere kjøper brukte møbler som de gjerne maler på nytt i en fin snekkerfarge eller beis, og legger til fine beslag. Vi har også stor etterspørsel etter kjøkken, noe som er veldig gøy. Gulv går det veldig mye av, som også er en investering i hjemmet. De fleste foretrekker i dag et 1-stavs tregulv fremfor et 3-stavs når det kommer til utseende, og flere ser fordelene med å kjøpe et finérgulv i stedet for et parkettgulv.

På bildet under :Maxwear Ek Raw.

Vi går opp en trapp til andre etasje hvor vi uiddelbart stopper opp ved deres bade miljøer. Vi kan selvfølgelig ikke la være å ta opp kameraet, og ta noen bilder av deres fine.

– Jeg liker at du bruker samme flis på både gulv og vegg. Det skaper en enhetlig følelse og ro. En personlig favoritt er Attitude-serien på både gulv og vegg. Det er mye som skjer på flisen, men det er fortsatt ikke helt sprøtt!

Når vi går videre til andre etasje, passerer vi åpne kontorer og sjenerøse rom, for å gi kundene mulighet til å detaljplanlegge større prosjekter med en av butikkens eksperter. Vi legger også vekt på valg av gulv fra Golvabias Maxwear når vi ser de smakfullt nybygde kjøkkenmiljøene. köksmiljöerna.

På bildet under :Delta Square, antracite.

Maxwear Ek Raw 116123 Kök Norrköping

Ved planlegging av de nye lokalene har de valgt å satse stort på sjenerøse arealer til konferanserom og kontorer. Her er det valgt en lyddempende tekstilplate, Delta Square (fg.antrasittgrå) til alle gulv, som også følger som en rød tråd i entrégulvets tekstilavdeling.


– Dere har gode produkter som er enkle å montere og håndtere av både håndverkere og lekmenn. Våre kunders mening er at dere har god kvalitet, og at alle kan kjøpe produktene deres på grunn av det store utvalget. Dere henger med i trendene, noe som er en fordel.


Den nye butikken har fått god respons fra kundene, og folk blir gjerne lenge. Inspirerende montre gjør at man trives, og kunden kan lettere forestille seg hvordan produktet kan se ut hjemme i sitt eget miljø. Colorama Norrköping har helt klart funnet et konsept som fungerer mye bra.

Delta Square 239927 Antracite Lounge Stående Ljus

I butikk: