Product image

Fyll ut din e-post for å sende handlelisten

Maxwood XL Ek Natur Elegant Grå 137045 Kök2

Ekte angir tonen

Når du skal velge gulv, er det viktig å velge et gulv som passer inn i huset ditt og som kan formidle den følelsen du ønsker å formidle. Tregulv finnes i forskjellige tresorter og også i en rekke forskjellige fargetoner. Om du er en person som elsker naturlige materialer, så vil tregulv være et fint valg.

Her har man valgt vårt tregulv Maxwood, som er et godt alternativ i hjem der man vil ha et ekte og solid tregulv med naturlig skjønnhet og komfort, uten å ofre noe i slitestyrke og levetid. Grunnen til holdbarheten er kjernen som består av HDF, hardpressede trefibre som er mye hardere enn selv den hardeste tresorten. Hardheten gir et formstabilt underlag slik at vi kan påføre en mye sterkere lakk enn det som tidligere har vært mulig.

Resultatet er fortsatt et naturlig ekte tregulv, men med bedre egenskaper. Maxwood tregulv har en tykkelse på 10,5 mm, og med den smarte klikkskjøten er gulvet svært lett å legge. Komforten forbedres ytterligere med det innebygde lyddempende laget av kork.

Maxwood XL Ek Natur Elegant Grå 137045 Byxor Maxwood XL Ek Natur Elegant Grå 137045 Kök Maxwood XL Ek Natur Elegant Grå 137045 Close Maxwood XL Ek Natur Elegant Grå 137045 Kök3

1. Hemmeligheten til et harmonisk hjem er at tonen som finnes i gulvet skal gjenfinnes i innredningen. Hold deg til samme fargeskala, men benytt ulike typer materiale. Bildene viser hvordan det samme gulvet dukker opp igjen i flere rom. Alle rom har den samme lavmælte fargeskalaen med fine samstemte aksentfarger, som også de gjentas.

2. Når gulvet er valgt, kommer vi til innredningen, og her synes vi at en miks av gammelt og nytt kan skape en personlig følelse. Dekorer hjemmet med saker og ting som har en følelsesmessig verdi og som gjør deg glad!

3. Legg deretter til tekstiler og andre materialer for å skape dybde i innredningen. Når det gjelder tekstilene, må du gjerne bruke mønster for å få inn litt energi, disse kan lett byttes etter sesong. Å bytte tekstiler er en rimelig måte å skape forandring på i innredningen. Nyt deretter hjemmet ditt!