Product image

Fyll ut din e-post for å sende handlelisten

Maxwood XLW Ek Unique Elegant Grå 137545 Kök Liggande

Hjemme hos
Emelie & Tobias, @skastavillan 

HVEM BOR HER?
Emelie 35år, Tobias 40år, dottern Minelle 2,5 og hunden Dagny

Når du velger gulvmateriale til hjemmet ditt, legger du grunnlaget for hele hjemmet. En klar trend er å holde stilen ensartet og velge samme gulv i stue og kjøkken, det bidrar til en fin helhet, og det er akkurat det Emelie og Tobias har gjort.

I et helt nytt boligområde i utkanten av Västerås finner vi Emelie og Tobias' nybygde bolig. Et moderne vakkert trehus i to etasjer med hvitt liggende panel. En husdrøm hvor det var et ønske om et stilig kjøkken med innslag av tre, beige og sort sammen med et tregulv av riktig karakter som skulle pryde huset i begge etasjer. De nådde målet, husdrømmen gikk i oppfyllelse og utfordringen med å bygge nytt var aldri noen hindring.


– Det har vært så mange ting som har vært gøy med husbyggeprosessen, alt fra å sitte sammen og planlegge alt i minste detalj, til å være med å bygge, og til slutt se tankene sine i et ferdig resultat. Når grunnarbeidene settes i gang støpes platen, rammen settes opp, innvendige vegger settes opp, første maling på veggene og montering av kjøkken. Alt dette i seg selv har vært en liten lykkerus.

 

Interior Person Skastavillan Edit

"Gulvet har virkelig kommet til sin rett
når det gjelder slitestyrke."

 

Paret hadde lenge lett etter et gulv med nøyaktig nyanse, ikke for mørkt eller for lyst, og ikke for kaldt eller varmt i fargen. De ville at gulvet skulle gå som en rød tråd i hele huset. Valget landet på Maxwood XLW Ek Unique Elegant Grå. Et eksklusivt gulv med brede og lange planker.

- Da vi flyttet inn i huset i 2022 var datteren vår bare 10 måneder gammel, nå 1,5 år senere er gulvet fortsatt som nytt til tross for alle lekene som har blitt dratt frem og tilbake og hunder som har løpt rundt og herjet. Gulvet har virkelig kommet til sin rett når det gjelder slitestyrke, sier Tobias.

 

Maxwood XLW Ek Unique Elegant Grå 137545 Stol Ovan Close Liggande

Store bord for et massivt uttrykk.

– Vi er nok mest fornøyd med kjøkken/stue i underetasjen og det store badet i underetasjen. TVstua som nettopp sto ferdig er også et favorittrom! Ja, det er vanskelig å velge hva vi er mest fornøyd med i den store sammenhengen, vi er nok mest fornøyd med å ha laget mange ulike sosiale områder og den helhetlige følelsen av huset. Det triveligste med prosessen har vært å kunne velge hvordan vi vil ha det selv og at vi faktisk gjorde alt innvendig selv, sammen med våre egne håndverkere. Vi har vært involvert i hver tomme av hele huset. Man blir liksom ekstra stolt av at det er vi som har laget det med egne hender. Og man vil aldri glemme alle milepælene. Når alt skjedde, steg for steg.

Husbyggingen er fullført, hva blir det neste?
Siden vi har valgt å gjøre så mye vi kan selv, kan noen ting ta litt tid. Men vi har startet alt arbeidet med tomten i løpet av sommeren 2023 og det vil fortsette i løpet av sommeren 2024, men spørsmålet er om det noen gang blir ferdig? Det er alltid mange prosjekter man vil gjøre. Akkurat nå er planen å bygge en bålplass med pergola og drivhus, lekeplass, kjølelager, vegg på fronten, legge belegningsstein osv... listen kan bli lang og den endrer seg hele tiden mens vi går! Og det er akkurat det som er gøy, å få skape sammen akkurat slik vi vil ha det.

För fler bilder, Instagram @skastavillan

Maxwood XLW Ek Unique Elegant Grå 137545 Barn Close Liggande