Product image

Fyll ut din e-post for å sende handlelisten

Craft Light Grey 377812 Omklädning Vid Liggande

KLUBBEN by Göhlins

I Gnosjö i Småland finner man den nybygde Klubben by Göhlins. Et komplett aktivitetshus på 2500 kvadratmeter der personer i alle aldre kan møtes og utøve aktiviteter i ulike former avhengig av om man liker racketsport, funksjonell trening, golf eller å jakte.

– Initiativet er en kombinasjon av mange byggesteiner, kan man vel si. Jeg har hatt en drøm om et senter for funksjonell trening, litt som crossfit i drøyt 7 år, sier Emil Göhlin og fortsetter: Broren min Ludvig og far Göran har dessuten vært sugne på en form for padelvirksomhet.
I den forbindelse begynte jeg å tenke på hvordan man i stedet kunne gjøre noe større av hele bygget der man inkluderer en mye bredere målgruppe, en møteplass for unge så vel som gamle.

I den innbydende loungen har man kombinert en stor sosial flate med en enklere servering av drikke og snacks. I annen etasje kan du som tilskuer spille padel i en annen dimensjon eller utfordre noen i en omgang bordtennis.

Padelbanor Helbild
Craft Light Grey 377812 Omklädning Dusch Stående

Craft | Light grey | 60x60

Craft Light Grey 377812 Omklädning Golv Ovan Close1 Liggande

Craft | Light grey | 60x60

Göhlins Compact Square 239021 Golv Stol Close Liggande

PÅ AKTIVITETSHUSET FINNES:

4 padelbaner
Gym
Gruppepass
2 jaktsimulatorer
2 Trackman-golfsimulatorer
Konferanse- og arrangementsrom

– Golvabia ble et ganske opplagt valg for oss, med en historie og trygghet som strekker seg mange år tilbake. Kvalitet, design og finishen på produktene deres var akkurat det vi ville løfte inn i nybygget vårt.

– Valget av teppene ble virkelig et løft for hele hallen, der vi har jobbet mye med naturens farger. Kombinasjonen av det grønne «gresset», som går som en rød tråd gjennom hele aktivitetshuset, og det lyse, sandfargede teppet fra Golvabia skaper en svært behagelig følelse, fortsetter Emil.

To av padelbanene er utformet for å kunne spille padel med utspring som fremfor alt er ment for å kunne arrangere større konkurranser. Her har man også en takhøyde på ti meter. På Klubben by Göhlins er det mulig å booke både arrangementer og konferanseaktiviteter.

– Vi ville med en helhjertet satsing fra Göhlins skape noe unikt som kommer til å bli brukt i mange år fremover. Dette sammen med lokale leverandører og håndverkere som brenner like mye for Gnosjö- regionen som vi. I dag er det jeg, min bror Ludvig og søster Anna som driver virksomheten Klubben by Göhlins, der vi alle har kunnskap innen forskjellige felt og kompletterer hverandre utrolig bra, avslutter han.

Anlegget ble innviet den 3. juni 2022.

Craft Light Grey 377812 Omklädning Stående
Göhlins Mixade

OM SELSKAPET GÖHLINS AB
Privatteid virksomhet grunnlagt i Gnosjö i 1912. Helt siden starten har selskapet blitt eid av familien Göhlin, og i dag eies det av tredje og fjerde generasjon. Selskapet leverer industriartikler, først og fremst i Gnosjö-regionen, men i dag er de også en viktig leverandør til selskapet utenfor lenet og rundt om i hele Sverige. Emil, Anna og Ludvig tilhører alle familien Göhlin.