Product image

Fyll ut din e-post for å sende handlelisten

Maxwear Ek Shade 116126 Sovrum Säng Liggande

Populære Maxwear lanserer nyheter

Nyheter i populære Maxwear!

Vi er glade for å kunngjøre at vi nå introduserer tre spennende nye tillegg til den populære Maxwear-kolleksjonen. Vi ønsker stolt velkommen til fargene Ek Shade, Ek Greige og Ek Aspen.

Med den siste lanseringen i Maxwear-kolleksjonen tar vi sikte på å tilby enda flere alternativer som passer din personlige stil og smak. Ek Shade, varme grå nyanser som har både mørke og lyse elementer, og gir et innbydende og stabilt inntrykk. Ek Greige er en allsidig og moderne farge som kombinerer det beste fra både grått og beige. Sist men ikke minst presenterer vi Ek Aspen, som med sine dype toner gir tyngde til annen innredning.

Enten du foretrekker subtile nyanser eller dristigere uttrykk, vil du finne stilen din i en av de tre nye fargene i Maxwear-kolleksjonen. 

Maxwear er vårt egenutviklede gulvmateriale, bygd opp av nøye utvalgte komponenter som til sammen oppfyller ekstremt høye krav til både slitasje, støydempende egenskaper og attraktivt utseende. Maxwear produseres i Anderstorp, Småland. 

Referenser Med Text
)

Hvorfor velge Maxwear? 

USLÅELIG KOMFORT
Mykt gulv med et støydempende korklag som gir et varmt og behagelig gulv.

SLITESTYRKE I DYBDEN
Motstandsdyktig selv mot slag og støt uten at det oppstår knusemerker

eller sprekker. Gulvet er klassifisert med slitestyrke 33, noe som gjør det egnet for tøffe miljøer, for eksempel restauranter og butikker.

ATTRAKTIVT UTSEENDE
Førsteklasses mønstre med preging som forsterker mønsterets åre.

LETT Å LEGGE
Enkel installasjon med 5G-klikksystem, også et innebygd korkgrunnlag. 

 

Illustration Genomskikt NO

Maxwear - integrert naturlig korkbakside

Vi bruker kork som underlag for våre Maxwear-gulv. Korken gir både komfort og fungerer som et integrert underlag for gulvet.

BÆREKRAFT
Kork er et bærekraftig materiale fordi det er naturlig fornybart. Barken høstes hvert niende år uten at treet skades. 

LYDISOLERING
Kork har naturlige lydabsorberende egenskaper. Det reduserer lydoverføringen og kan skape et roligere og mer behagelig miljø.

KOMFORT
Kork er et elastisk materiale som gir en myk og behagelig følelse under foten. Det har en naturlig fleksibilitet og kan absorbere støt og trykk, noe som gjør den behagelig å gå og stå på i lange perioder.

Kork Hjärta

Vanlige spørsmål om Maxwear

Hvor er Maxwear ekstra godt egnet?
Maxwear er et godt alternativ for hjem med barn og dyr. Da er behovet ofte stort for slitesterke gulv, og med Maxwears egenskaper får man også den hjemmehyggelige komforten og det lave støynivået med på kjøpet. Fugene er også impregnerte for å være mer motstandsdyktige overfor vann. Maxwear er et gulv som passer perfekt i de mest utsatte rommene i huset: kjøkkenet og gangen.

Hvilke ulike mønstre finnes det?
Det er først og fremst plankemønster, og vi tar utgangspunkt i eikens fine åring. Derfra velger man mellom en rekke fargenyanser fra lyst til mørkt, og det finnes også forskjellige nivåer av hvor rustikt gulvet ser ut. Rustikke mønstre som f.eks. Aspen, til et mer rolig og enhetlig gulv som Ek Raw eller Ek Shade. Det finnes også fem vakre steinmønstre i bredere format ( Maxwear Stone )

Hvilket vedlikehold kreves?
Det er svært enkelt å vedlikeholde. Tørrmopp gulvet eller støvsug hver uke og vask gulvet med vann bare når det er nødvendig. Bruk produkter fra f.eks. Bona, som har rengjøringsmidler som er spesielt utviklet for gulv. Det viktige er at man ikke bruker for mye vann, vri kluten grundig før bruk!

Hvor produseres Maxwear? 
Maxwear-gulv produseres av Golvabia i Anderstorp, Småland.

Se alle Maxwear-gulv →

Finn din nærmeste forhandler →