Product image

Fyll ut din e-post for å sende handlelisten

GOLVABIA 0039 MATTA VOUGE 238729 Mossgrön

Studio in

styler med tepper fra Golvabia

Studio in

drives av tvillingsøstrene Atta Ring og Maja Furenberg Ring. Selskapet ble grunnlagt med visjonen om å få jobbe fritt med mange ulike typer oppdrag innenfor innredning, og slik ble det. I dag har studioet oppdrag innenfor hjemme-styling, private innredninger, butikker, kontorer, reklamekampanjer og foredrag. I skrivende stund er de fire stylister og interiørarkitekter i selskapet, inklusive søstrene selv.

Sammen har de en bred utdannings- og yrkesbakgrunn innenfor interiør, visual merchandise, byggeteknikk, arkitektur, tekstil og innkjøp og salg. Blandingen av alle stylistenes yrkesbakgrunner og den felles lidenskapen for å skape opplevelser for andre mennesker er grunnlaget for selskapets suksess.

Relasjonsbygging har også alltid vært kjernen i selskapets identitet, og sosiale medier er derfor blitt en viktig del av Studio Ins varemerke. Med innredning som utgangspunkt har Studio In i dag også flere oppdrag innenfor sosiale medier, TV, trendforelesninger og
konseptdesign.

Profilbild Studio In

Her har vi spurt Studio In om deres eksperttips og tanker rundt valg av tepper og hvilken følelse det skaper i hjemmet. La deg inspirere!

 

The Artist | teppet Wellington

Når vi innreder et trendy hjem med fargerike detaljer, tar vi alltid utgangspunkt i en rolig base og velger gjerne naturmaterialer på de store flatene. Et godt valg for stilen er teppet Wellington. Ullteppet har et klassisk, skandinavisk uttrykk som danner en fin kontrast til en mer leken innredning. Vi falt for den lyse fargen Nature, som er lett å matche og kan kombineres med de fleste farger. Overflaten med løkker passer fint til stilen.

Tips: Velg et nøytralt teppe med struktur i stedet for farge hvis du har mange forskjellige farger i innredningen.

GOLVABIA 0058 WELLINGTON

The Minimalist | teppet Avalon

 

I en minimalistisk innredning er det strukturene og materialene som angir tonen. Til denne stilen valgte vi teppet Avalon på grunn av dets fine glans, som bidrar til en eksklusiv følelse i hjemmet. Den korte luggen og forskyvningene gir liv til teppet og skaper en ekstra dimensjon til et nakent interiør.

Tips: Velg et teppe som går tone-i-tone med de store møblene i rommet hvis du ønsker en minimalistisk innredning. Bryt det av med naturmaterialer for mer varme og en lun følelse.

 

 

GOLVABIA 0028 AVALON

The Classic Boho | teppet Sisal City

Når vi innreder klassiske hjem med et moderne, avslappet preg, er naturmaterialer nøkkelen. Sisal City var derfor et opplagt valg for denne innredningsstilen. Med sin enkelhet og stramhet gir teppet mulighet for møbler og detaljer å angi stilen. Fargen Linen blir en perfekt base for en lyst innredning.

Tips: Velg en langettert kant for sisalteppet ditt hvis du vil ha en så diskré avslutning som mulig. En båndkant vil fremheve teppet enda mer.

 

 

GOLVABIA 0031 SISAL CITY

The Vintage Collector | teppet Vouge

 

I et hjem der innredningen skal gjenspeile personlighet og karakter, ønsker vi å slå et slag for et teppe med farge. Velurteppet Vouge fås i mange lettplasserte farger og har også en stripestruktur som gir rommet et ekstra spennende uttrykk. Vi valgte å innrede med den dempede grønnfargen Moss, som fremhever gulvet og møbleneuten å ta over hele rommet. For å lykkes med stilen lar vi teppet bli en eksklusiv base som fint balanseres med vintagefunn og personlige detaljer.

Tips: Gjenta gjerne teppets farge i puter og detaljer for å skape sammenheng i innredningen.

GOLVABIA 0039 MATTA VOUGE 238729 Mossgrön