Product image

Fyll ut din e-post for å sende handlelisten

Moodboard Umbria 2024

Trendanalyse 2024

Stikkordene for interiør i 2024 er naturlig, varmt og innbydende

Ser vi nærmere på fargene som gjelder for i år, ser vi tydelig at det er et fargespekter som går i varme koselige farger. Hvitt & grått erstattes av kremaktige beigetoner, myke brune nyanser og brente toner i rødt. Materialene står for det naturlige. Tremøbler, linstoffer og ulltepper gir hjemmet den innbydende og varme atmosfæren som vi nå streber mot.

Umbria Terrazzo Cold 300706 Badrum Close Liggande
Woodline Oak 301302 Shade Cotto 241896 Pall Liggande Maxwood Lodge Ek Natur 136842 Ovan2 Umbria Terrazzo Cold 300706 Badrum Close Liggande Umbria Fossil 300723 Miljö

Finn din indre ro med de riktige fargene og materialene

Toner som ligner jordfarger vil trende i 2024. Disse fargene, sammen med de naturlige elementene i treet, gjør at vi får assosiasjoner til trygghet, varme og harmoni. Verden rundt oss er i en urolig fase, og da trenger vi et sted hvor vi føler oss trygge.

Resirkulering og DIY har fått et løft, og vi bruker mer tid på å skape et bærekraftig hjem ved å bruke resirkulerte møbler og dekorasjoner. Et sterkere fokus rettes mot miljøet og vår søken etter en bærekraftig fremtid er større enn noen gang.

Hjemmene våre i 2024 skal føles innbydende og beroligende, både for våre øyne og vårt sinn.


Tanker fra Golvabia

Våre produktnyheter inneholder som alltid en bevisst skandinavisk stil, som også er i tråd med det trendanalysen tilsier. Vi ser en varmere fargeskala finne sted i alle produktgrupper. Fliser med tydeligere steinkarakter og varmere farger, tregulv i fire nye nyanser av eik, og ulltepper er mer populært enn noen gang før. Vi i Golvabia tilstreber alltid et produktspekter og gulvproduksjon hvor bærekraft er i fokus. Les mer om vårt arbeid for miljøet her.

Moodboard Umbria 2024

Utvalg av produkter fra vår dekoratør Frida

MAXWOOD LODGE - Ek Unique Amber

Få en varm base i hjemmet med vår nye farge Amber. En herlig naturlig trefølelse i dempet eiketone. Kvistene i gulvet forsterker følelsen av tre og gir mer liv til gulvet.

UMBRIA - Terrazzo warm

Maksimer følelsen av natur med en nydelig terrazzo! Flakene i flisene plukker opp toner fra brunt til beige, som gjør det enkelt å kombinere med flere farger.

PIGALLE - Grape stavmosaik

Fargen Grape tilfører en rød tone med dybde og mye karakter. Lag en nydelig funksjonsvegg på badet eller hvorfor ikke la den være et blikkfang som kjøkkenflis?

WELLINGTON - Sand

Få en umiddelbar koselig følelse i rommet med et ullteppe. Ull er et fantastisk naturmateriale som er lett å vedlikeholde og bidrar til et varmere inneklima.

Profilbild Frida 2 SV