Product image

Fyll ut din e-post for å sende handlelisten

IMG 3334

Bygg Reis Deg 2023

Velkommen til vår stand under Bygg Reis Deg 18-21 Oktober! Vi vil presentere våre nyheter fra vår populære gulvserie Maxwear. Du finner oss på standen D02-17, Hall D. Kom og snakk gulv med oss!

Henrik Andersson, Sales Manager Nordics

- Det er nå andre gang vi stiller ut på BRD, hvor vi hadde god suksess sist, og interessen for materialene våre er stor. Det er ingenting som slår det fysiske møtet. Våre produkter produseres i Skandinavia for det nordiske klimaet. Norge er et viktig marked for Golvabia, som vokser jevnt og trutt innen byggevarekjeder og fargehandel.

 

Henke Rund Hemsida 2

30 års erfaring med moderne tregulv

Golvabia er i dag den mest erfarne produsenten av moderne tregulv i Sverige. I vår fabrikk i Anderstorp - Småland produserer vi et bredt utvalg av tynne tregulv: Lightwood og Maxwood, samt hybridgulv med vinyloverflate: Maxwear. Vår reise med moderne tregulv startet tilbake i 1993 da vi bygde en ny fabrikk i Anderstorp med mål om å produsere tynne gulv.

Les hele artikkel her fra vårt Magazine!

IMG 6286 SV

Teppe nyheter 2023

LEA - Et mykt teppe av høyeste komfortklasse. Lea er populær i både stue og soverom. Fargene i Lea løfter rommet og gir varme kontraster.

LOTUS - Et mykt velourteppe med et luksuriøst preg. Kolleksjonen tilbyr 6 forskjellige toner og fyller rommet med komfort og stilsikkerhet, med sin tiltalende lugglengde på 19 mm.

Se flere av våre tekstilgulv på golvabia.no

Lea Prover Staplade